Kant en klare website templates

Een professionele oplossing bij een minder groot budget
Template Claire online cursus WordPress

Beschik jij al over een huisstijl en wil je razendsnel online?

De voordelen van templates

  • Snel en betaalbaar
  • Professionele uitstraling
  • Responsive design,
    de website ziet er ook prachtig uit op mobiel en iPad.
  • Volledig aan te passen aan jouw huisstijl

‘Claire’ en ‘Emma’ zijn kant en klare professionele templates die kunnen worden aangepast met jouw eigen logo, kleuren, afbeeldingen en teksten. Je website ziet er professioneel uit, tegen een gering budget.

Template ‘Claire’

is stijlvol en overzichtelijk en voor diverse branches geschikt. Het template heeft 5 pagina’s: Home, Portfolio, About, Blog en Contact.

Template Claire FlowerHat Design

Template ‘Emma’

is vriendelijk en modern. Het template heeft 5 pagina’s: Home, Aanbod, About, Contact en Blog.

Template Emma FlowerHat Design

Er kunnen onbeperkt pagina’s worden toegevoegd. Dit valt onder meerwerk. Als je dit wilt bespreken we wat je wilt en hoeveel dit kost.

Ja, hosting- en domein kosten. Dat verschilt per hostingbedrijf, reken op ongeveer 15,00 per maand excl. btw.

En kijk ook even bij ‘up-dates en back-ups’

Zeker! beperkte aanpassingen neem ik voor je mee. Verdere aanpassingen vallen onder meerwerk. We bespreken wat je wilt en wat dit kost.

Je hebt het dan over een cookiebanner, een privacyverklaring en algemene voorwaarden. Een cookiebanner is niet altijd nodig, ik bespreek met jou of het in jouw geval wel of niet aan de orde is. Of je een privacyverklaring of algemene voorwaarden nodig hebt hangt ook af van de omstandigheden en je wensen. Deze vallen niet onder het pakket. Als extra werkzaamheden kan ik deze documenten wel voor je opstellen, ik ben ook jurist.

Na oplevering van de website verzorg ik het onderhoud en het maken van back-ups voor je. De kosten hiervan zijn 20,- excl. btw per maand, hierbij zit ook de kosten voor Elementor Pro. Dit bedrag wordt vooruit per jaar gefactureerd.

Website templates Emma of Claire

€ 650,- excl. btw