Bouw zelf je eigen website met gemak en plezier

Geen technische kennis nodig. Ook jij kan dit!
Template Claire online cursus WordPress
 • Ben jij al heel veel tijd kwijt om zelf je website te maken, maar wil het maar niet lukken?
 • Denk jij: ‘Ik kan nooit zelf een website maken, want ik begrijp niets van techniek’?
 • Heb je nu die website nodig, maar heb je geen budget voor een dure designer?
 • Wil jij een website die je met gemak zelf kunt aanpassen?

Met gebruiksklare en eenvoudige templates maak jij in no time een website die uitstraalt wie jij bent

De voordelen van templates

 • Snel en betaalbaar
 • Professionele uitstraling
 • Responsive design,
  de website ziet er ook prachtig uit op mobiel en iPad.
 • Volledig aan te passen aan jouw huisstijl

‘Claire’ en ‘Emma’ zijn kant en klare professionele templates die je kunt aanpassen met je eigen logo, kleuren, afbeeldingen en teksten. Je website ziet er professioneel uit, tegen een gering budget.

Template ‘Claire’

is stijlvol en overzichtelijk en voor diverse branches geschikt. Het template heeft 5 pagina’s: Home, Portfolio, About, Blog en Contact.

Template Claire FlowerHat Design

Template ‘Emma’

is vriendelijk en modern. Het template heeft 5 pagina’s: Home, Aanbod, About, Contact en Blog.

Template Emma FlowerHat Design

Je krijgt toegang tot een online leeromgeving. In overzichtelijke modules leer jij alles wat nodig is voor het maken van jouw eigen website.

De modules worden ondersteund door overzichtelijke video’s.

Je wordt toegelaten tot een besloten Facebook groep. Hierin kun je je vragen kwijt.

Samen ben je sterker, deze groep is ook een uitgelezen plek om elkaar van feedback te voorzien.

Wat kun je verwachten:

Domeinnaam en hosting kiezen
Wat is WordPress en wat is Elementor (Pro)
Algemene basisinstellingen
Pagina’s en menu customizen naar jouw wens
Afbeeldingen kiezen
Extra pagina’s maken
Pakkende homepage maken
Hoe maak je gebruik van AI voor je teksten
Live zetten en onderhoud

Hi, ik ben Jeannet!

Ik ben web- en grafisch ontwerper en vind het ontzettend fijn om jou als ondernemer te laten zien hoe jij jouw eigen website kunt maken op een laagdrempelige manier. Omdat ik al veel websites heb gemaakt weet ik als geen ander waar jij tegenaan loopt. Het is mijn doel mijn ervaring voor jou te laten werken, zodat jij niet het wiel hoeft uit te vinden.

 

Na afloop heb jij een website om trots op te zijn
en die staat als een huis

Natuurlijk is het handig als je huisstijl al klaar is, maar het is geen vereiste. Als je (nog) geen huisstijl hebt, krijg je aanwijzingen om een kleurenpalet te kiezen en kun je als logo bijvoorbeeld je bedrijfsnaam in een passend lettertype gebruiken.

Nee hoor, je leert hoe je zelf pagina’s kunt toevoegen. En mocht het template een pagina bevatten die voor jou niet nodig is dan kun je deze verwijderen.

Elementor is een zogenaamde ‘pagebuilder’. Een page builder is een tool waarmee je (in WordPress) webpagina’s kunt ontwerpen en aanpassen zonder directe code te schrijven. Hiermee kun je elementen zoals tekst, afbeeldingen en knoppen slepen en neerzetten waar ze die op de pagina willen hebben.

Wij gaan gebruik maken van de pro versie van Elementor, deze kost $ 59,00 per jaar. Het eerste jaar krijg je dit van mij.

Ja, hosting- en domein kosten. Dat verschilt per hostingbedrijf, reken op ongeveer €15,00 per maand excl. btw.

Verder zijn de kosten van de pagebuilder Elementor Pro $59,00 per jaar. Het eerste jaar krijg je het gebruik van Elementor Pro van mij.

In de training komt ook het onderhoud van je website aan de orde. Dit kun je in principe zelf. Als je het fijn vindt het onderhoud en back-uppen uit te besteden, dan kan dat. Reken op ongeveer €20,00-25,00 per maand excl. btw.

Het is de bedoeling dat je zelf je teksten schrijft en voor de afbeeldingen zorgt. In de cursus wordt wel aandacht besteed aan waar je teksten en afbeeldingen aan moeten voldoen en waar je afbeeldingen kunt vinden als je deze (nog) niet hebt. 

Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep. Daarin kun je van elkaar leren en vragen stellen. Ik zal in deze groep ook vragen beantwoorden en er zal een wekelijkse live-meeting in deze Facebook groep zijn.

Zeker! De templates vormen een basis. In Elementor is het eenvoudig om bijvoorbeeld de volgorde van de secties te wijzigen, secties te verwijderen of elementen toe te voegen die je niet in het template vindt. Het toevoegen van nieuwe secties vraagt wel enige vaardigheid binnen Elementor.

Je hebt het dan over een cookiebanner, een privacyverklaring en algemene voorwaarden. Een cookiebanner is niet altijd nodig, ik leg in de training uit wanneer je deze nodig hebt en zo ja hoe je deze op je website plaatst. Of je een privacyverklaring of algemene voorwaarden nodig hebt hangt ook af van de omstandigheden en je wensen. In de templates staan pagina’s waar je je algemene voorwaarden en een privacyverklaring kunt plaatsen. Het maken van deze documenten komt niet aan de orde in deze training. Als extra werkzaamheden kan ik deze documenten wel voor je opstellen, ik ben ook jurist.

De online cursus is nu beschikbaar als bèta-versie. De normale prijs voor een template met bijbehorende cursus is €497 (excl. btw).

Voor de bèta-versie betaal je €197 (excl. btw). 

De aanvangsdatum is maandag 4 december.

Wat ik van je vraag voor deze bijzondere korting:

 • Dat je serieus tijd vrijmaakt om met je website aan de slag te gaan. Het is de bedoeling dat jouw website na uiterlijk 4 weken live staat
 • Dat je niet alleen feedback van mij verwacht, maar ook mij feedback geeft op de cursus
 • Dat je na afloop een -kort- gesprek hebt met mij over jouw bevindingen en een review geeft

Bouw zelf je eigen website met gemak en plezier

Ben je overtuigd?